Често задавани въпроси (FAQ)

Какъв е срокът за изработка на даден продукт?

Срокът за изработка е от 2 до 5 работни дни, в зависимост от периода на натоварване. Понеже повечето ни продукти са персонализирани, избирайте подарък малко по-рано от предвиденото, за да можем да реагираме навреме.

Ако поръчката ви е спешна и ви е необходима за конкретна дата, напишете това в поле "Коментар" при попълване данните на поръчката ви. Ние ще се съобразим с това.

Изработвате ли индивидуални поръчки?

Разбира се. Изработваме индивидуални дизайни на постери, на метри, както и ленти за коса. За въпроси, използвайте контактната форма или ни потърсете в социалните мрежи, ако предпочитате такъв тип комуникация.

От какви материали е направен метърът за стена?

Метърът за стена е отпечатан с ярки пигментни мастила върху висококачествено, тежка, 100% памучна канава, което гарантира дълъг живот на продукта. Дървените рамки в горната и долната част придават завършеност и естетика на визията. Към горната дървена рамка е прикрепен шнур от естествен велур, който позволява лесното окачване на стената. Материалите, използвани за направата на метъра са изцяло естествени: памук, дърво и кожа.

Харесали сме дизайн на бебешки постер. Можем ли да го направим под формата на бебешка визитка?

Разбира се. Можем, стига при поръчката, в поле "коментар" да ни напишете данните на детенцето, които искате да изобразим в постера.

Искам да поръчам персонализиран постер с името на моето дете. Как да го направя?

След като си изберете желания дизайн, размер и цвят рамка, поръчайте продукта като натиснете бутона "Добави в количката". След това влизате в кошницата и въвеждате всички данни за доставка.В полето "Коментар" напишете данните на вашето детенце, в случай, че искате да поръчате бебешка визитка или само името, в случай, че поръчвате постер с име.

Върху каква хартия се печатат постерите?

Постерите се печатат върху висококачествена арт хартия от Германия, текстурирана.

Какви са размерите на постерите?

Размерите на постерите, които изработваме са 21/30 см и 30/40 см.

От какви материи се изработват лентите?

Работим с висококачествени материи. Много държим на качеството. Лентите за коса ги изработваме от естествена кожа, естествен филц (неоткриваем в България, за съжаление), сертифициран памук, вискоза, коприна, вълна.

За каква възраст са подходящи лентите за коса?

Лентите са подходящи за новородени бебенца, и могат да се носят до дечица на годинка и половина. Широките модели ленти могат да се носят и до по-късна възраст (2 г.)

Направени са от еластични материи и не стягат бебешките главички.

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас