Общи условия за ползване

ЦЕНИ

Всички цени, публикувани в онлайн магазина www.littlestories.bg са крайни, в български лева, с включен 20% ДДС и са валидни единствено и само в момента на публикуването им. В цените не е включена стойността на доставката. Тя се начислява автоматично към крайната сума.

Сайтът www.littlestories.bg запазва правото си да променя цените на продуктите без предизвестие, по всяко време. За потребителя цената, посочена при потвърждаване на поръчката е окончателна, независимо от евентуални последващи изменения в нея преди получаване на доставката.

ПОРЪЧКА НА ПРОДУКТИ

За да направите своята поръчка, можете да изберете един от следните варианти:

- Да се регистрирате, след като попълните всички изисквани данни в онлайн системата на електронния магазин, което ви позволява да участвате в програмата лоялни клиенти, да ползвате отстъпки и да получавате информация за промоции, както и други бъдещи възможности за вас.

- Да поръчате без регистрация, като попълните всички необходими данни, свързани с доставката и начина на плащане.

ПЛАЩАНЕ

Продуктите от онлайн магазина се заплащат с наложрн платеж при доставка.

Клиентът заплаща на куриера в момента на доставката пълната сума, включваща стойността на продукта + стойността за доставката, съгласно тарифата на куриерска фирма ЕКОНТ.

ДОСТАВКА НА ПРОДУКТИ

При обработката на всяка поръчка, клиентът получава електронна поща с информация. Всички доставки за поръчки над 80 лева, са безплатни за цялата страна, чрез куриерска фирма ЕКОНТ.

За повече информация: https://www.ekont.com

Моля, проверете стоката при получаване! След приемането и от куриера, стоката се смята за одобрена.

Важно!!!

  • Времето за доставка е от 2 до 5 работни дни, в зависимост от това, дали продуктът е наличен или е необходимо време за изработката му.
  • Поръчки, получени след 16:00 часа, ще се обработват на следващия работен ден.

ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

Купувачът има право, в качеството си на потребител по смисъла на ЗЗП, да върне стоката в срок от 14 работни дни, считано от датата на получаване съгласно разпоредбите на закона. Връщане на стоката е възможно, само и единствено, ако е без следи от използване, без никакви нарушения в опаковката и е напълно окомплектована. За допълнителна информация относно връщане на стока е необходимо да се свържете с нас на e-mail: littlestories.bg@gmail.com

 

ПРЕГЛЕД НА СТОКА И РЕКЛАМАЦИЯ

Клиентът е длъжен да прегледа стоката в момента на получаването ѝ и в случай, че констатира явни недостатъци или липсата на някой от аксесоарите от окомплектовката, трябва незабавно да информира служителя, извършващ доставката. Ако не направи това, стоката се смята за одобрена, като клиентът губи правото по-късно да претендира, че стоката му е доставена с явни недостатъци или липсват аксесоарите от окомплектовката. Рекламации на закупени чрез онлайн магазина стоки се извършват по правилата на ЗЗП и съобразно сроковете и условията на търговската им гаранция.