Биберон BIBS, Blush, 0-6 месеца

  • Марка: BIBS

Емблематичните биберони BIBS са произведени в  Дания и от там идва тяхният иновативен дизайн. През последните 40 години BIBS са се установили като едни от най-популярните, изработени от 100% естествени материали, биберони в световен мащаб. Известни в цял свят с невероятните си цветове, безупречно качество и функционалност.

 

Информация за продукта:

  • 1 биберон Bibs
  • Цвят: Blush
  • Размер: Размер 0-6 месеца
  • Материал на зърното: 100% каучук
  • Материал на щита: 100% хранителен материал, без BPA, PVC и фталати
  • Отговаря на европейския стандарт: EN 1400 + A1.
  • Проектиран и произведен в Дания/ЕС

BIBS Colour е първата серия залъгалки на BIBS, утвърдила се на международния пазар вече над 40 години. Със своя кръгъл щит с три вентилационни отвора и кръгло зърно, наподобяващо формата и размера на майчината гърда, залъгалките BIBS Colour са създадени за да осигурят максимален комфорт за вашето бебе.

 

Информация за зърното:

Кръглото зърно на залъгалката насърчава поставянето на езика по начин подобен на този при техниката на сукане при кърменето, тъй като кръглата му форма позволява на страните на езика да се повдигат и обвиват около зърното, точно като по време на кърмене.

Зърното е снабдено с клапан, изпускащ въздух, когато зърното влезе в устата на бебето. Тази вентилационна система кара въздухът от вътрешността на зърното да се изтласква през клапана, като по този начин изравнява зърното, за да се оформи естествено по подобие на устната кухина на бебето.

Клапанът за вентилация е и причината, поради която вода може да влезе вътре в самото зърно след почистване и стерилизация. В такъв случай просто стиснете зърното за да изтласкате излишната вода.

 

Информация за щита:

Кръглият лек щит на залъгалката е с обърната форма, за да стои далеч от чувствителната и деликатна кожа около устата на бебето и да осигури минимален контакт с носа и устата на бебето, което води до снижаване на шанса за натрупване на влага от слюнката, което може да причини обриви и възпаления.