За нас

lalaИдеята за Little stories се ражда от любов към дечицата и вярата, че те заслужават само най-доброто. Създадохме бранда с идеята да допринесем за създаването на красота и уют в детската стая. Творим продуктите си с много любов и вдъхновение. Държим на качеството, малките детайли и личното отношение към всеки наш клиент. Най-важното за всеки родител е детенцето му да бъде здраво, обезопасено и щастливо. Можете да сте сигурни, че всички наши продукти, освен че са красиви, са и внимателно подбрани, отговарят на правилата за безопасност, защото и самите ние сме родители.
 
 
ПЕЧАТЪТ 
Нашите принтери предлагат професионален печат с ярки и наситени цветове. Фотопринтерите на Epson, с които работим печатат върху фотографска хартия, артистични медии и картони, както и канава. Използваме с UltraChome HDX® пигментни мастила, осигуряващи двойно по-дълъг живот на отпечатаното изображение - до 200 години за цветно и до 400 години за черно-бяло изображение, потвърдено от Wilhelm Imaging Research.
 
ХАРТИЯТА
Матова текстурирана фотохартия, произведеня в Германия, при стриктен контрол на качеството. Резултатът след печат е: интензивни цветове, равномерен матов финиш, независимо от насищането с мастило, добра устойчивост на стареене на отпечатаните изображения. 
 
 
КАНАВАТА
Работим с истинска, артистична канава,100% памук, която може да се похвали с изключително висок контраст и рязкост на изображението, с интересна несиметрична текстура. Нашите постери, отпечатани на канавата, изглеждат като платна, нарисувани от ръката на художник. За да запазим тяхната красота, ги предлагаме в магнитни рамки, без стъкло, за да може да се види стойността на продукта.